Follow:
Hverdagen

No lauvast det i li

Jeg synes ikke det er så gøy å poste bilder med masse snø, luer og skjerf når det er mai og jeg helst vil ha vår, så da får dere et bilde fra i fjor på denne tiden. Ikke like varmt i år, men vårsteminga kom i alle fall i dag da jeg jogga med sola i ansiktet og Creedence på øret.

Akkurat nå er jeg hjemme noen dager for å lese og for å feire broren min som skal konfirmeres i morra. Hjelp, så fort tida går! Både månedene og åra. Vet ikke helt om jeg liker det, men samtidig så betyr det jo at det ikke er så lenge til sommerferie!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Mette

  Skulle ønske været var like fint som det var i fjor på denne tiden… Er virkelig på tide med litt vårvær nå!

  Jeg syns også tiden går utrolig fort! Det er synd med tanke på alt jeg ikke rekker å gjøre, men som du sier betyr jo det at det ikke er lenge til sommerferie! :D

  May 12, 2012 at 21:26
 • Reply Bianca - PHOTOGRAPHY&LIFE IN SPAIN

  så fint bilde! Er snart sommerferie jaa, gleder meg!

  SV:Tusen takk! Jeg brukte det vanlige kameraet mitt (Canon EOS 500D) med en “undervannspose” fra fotovideo rundt :)

  May 14, 2012 at 22:45
 • Reply maja

  nydelig!

  May 24, 2012 at 17:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.