Follow:
Annet

Ønskeliste jula 2009

Mamma har begynt å etterspørre ønskeliste, så her kommer den! Jeg ønsker meg egentlig ikke noe særlig i år, for jeg har stort sett det jeg trenger, men noen ting er det jo alltids jeg har bruk for!

 

Ekstern harddisk: I tilfelle dataen min dør (noe som er ganske sannsynlig). Skøyter: Så slipper jeg å låne mamma sine. Badekåpe: Fordi den jeg fikk til jul for fem år siden begynner å bli veldig kort. Peppermynte-te: Kjekt å ha! Penger: Fint å ha når jeg skal ta kjøretimer og til Riga i februar. Skjerf og lue/pannebånd: Bor man i Norge, så bor man i Norge. Filmer: Harry Potter og Halvblodsprinsen, Aladdin og typiske jentefilmer! Kalender: Denne? T-skjorter og gensere: Helt enkle og ensfargede i omtrent alle andre farger enn svart.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply emilia

  fin liste :D

  December 2, 2009 at 21:45
 • Reply kaia

  Fin liste :) jeg ønnsker meg gitar jeg :)

  December 3, 2009 at 22:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.