Follow:
Hverdagen

Nytt skoleår, nye muligheter!

Det er den siste dagen av sommerferien i dag. Jeg har ryddet sekken, rommet, sjekket at alt er på plass i penalet og kastet gamle papirer. Likevel er jeg nok ikke helt forberedt på den store overgangen fra ferietilværelsen til tidlige morgener, lange dager og alt det andre som følger med når man starter på skolen igjen.

Men til tross for det gleder jeg til å komme igang! Det blir godt å se igjen vennene mine, holde på med musikkfag, få noe utbytte av dagene i stedet for å bare drive dank, og ikke minst synes jeg det er greit å komme tilbake til vanlige vaner når jeg er hjemme også. Stort sett tror jeg det blir et bra år, kanskje enda bedre enn det forrige!

Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

12 Comments

 • Reply Elise

  Kos deg med den siste feriedagen din, jeg starter ikke før på onsdag – noe jeg syns er litt herlig. Men, lykke til, blir sikkert et bra år :D!

  August 16, 2009 at 16:24
 • Reply Hilde

  Jeg skal ikke på skolen før på onsdag. Men jeg gleder meg til å begynne igjen!

  August 16, 2009 at 16:36
 • Reply ingeborg

  utrolig fine bilder! enig er ikke klar ennå!:)

  August 16, 2009 at 16:40
 • Reply Lady Netta

  Jeg har nok den samme innstillinga, og det er egentlig litt godt å ikke være helt slått ut og lei meg fordi jeg skal begynne på skolen igjen :P Blir godt å komme inn i noen rutiner igjen :) Men jeg har heldigvis noen dager igjen, jeg begynner ikke før på onsdag :D

  August 16, 2009 at 16:52
 • Reply ingunn

  flink! utrolig fine bilder :)

  August 16, 2009 at 19:24
 • Reply Linn

  Ha en fin skoledag :) Selv om det er 2 år siden jeg sluttet på videregående, har jeg ikke akkurat glemt følelsen.

  August 17, 2009 at 01:01
 • Reply Sandra

  Kommer til å kommentere innlegget senere, men må bare få takke for bloglovin bildet jeg fikk!
  TUSEN TAKK :-)

  August 17, 2009 at 11:02
 • Reply Sandra

  Jeg bare digger måten du redigerer bildene dine på!
  Som du sier, gleder jeg også meg til å komme tilbake til hverdagen med venner og andre vanlige ting :-) Lykke til!

  SANDRAH

  August 17, 2009 at 12:25
 • Reply Regine

  Så fine bilder..
  Håper du får ein fin første dag på skulen :))

  August 17, 2009 at 14:03
 • Reply Karin

  Håper du har hatt en fin første dag tilbake. Selv skal jeg ikke tilbake, og det er skummelt og fint på en gang.

  August 18, 2009 at 00:41
 • Reply Peach pony

  Går du musikk? Me 2.

  Fine bilder du har på bloggen!

  August 18, 2009 at 11:04
  • Reply Kristine

   Jepp! Musikk it is! Tusen takk! :)

   August 18, 2009 at 16:10

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.