Follow:
Hverdagen

Og veien bare går og går…

Det er den siste ordentlige fridagen min før skolestart. Den siste dagen jeg kan ligge langstrakt på en madrass ute, helt uten å gjøre noe. I morra er det kjøring igjen, på lørdag skjer det litt av hvert, og på søndag må jeg gjøre alt det som skal gjøres før jeg kan si meg klar til å komme meg gjennom enda et år med skole. Akkurat nå synes skolehverdagen og høsten nesten uvirkelig – for min del kan det gjerne være sommer hele året!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Kamilla K

  Åh, fine bilder!
  Og bare vent – plutselig er sommeren her igjen.

  August 19, 2010 at 13:15
 • Reply Mette

  Å, så herlige bilder! Nydelig natur og flotte komposisjoner!

  Sv: Takk! :D

  Videregående er skummelt ja, men det gikk veldig fint i dag. :) Gleder meg til å fortsette!

  August 19, 2010 at 13:48
 • Reply towe

  sv: tack så mycket! :)

  Jättefina bilder i headern :)

  August 19, 2010 at 20:28
 • Reply Renie

  kjempe fine bilder :):)

  August 19, 2010 at 21:14
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Svar/ Hihi. Akkurat som meg og vilde(bildevilde.blogg.no), vi var det eneste som satt å snakket. Vi rekte opp hånden, og snakket i vei. Litt med de som satt foran oss som vi kjente fra før av :)
  Er verr ei virkeligheten altså, helt KNÆSJ lilla. Helt forferdelig. Det skulle bare bli mørekre brunt med rød skjær i, også skjedde det. Jaja, går nok vekk etterhvart :) Glad det ikke ble blått eller noe slikt da.

  August 19, 2010 at 22:04
 • Reply Olivia

  åh, der har jeg kjørt! kjenner meg igjen:p

  August 19, 2010 at 22:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.