Ønskeliste og gavetips

I dag er plana (i tillegg til å lese til den siste eksamenen) å bli ferdig med julegavene. Jeg synes det bare blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år, for jeg føler at jeg egentlig har det meste jeg trenger og det tror jeg andre gjør også, men så vil man jo helst gjøre noe kjempetrivelig og gjennomtenkt likevel. Her er i hvert fall ønskelista mi i år og noen gavetips, hvis noen trenger litt inspirasjon.

Bøker. Kanskje sånne tjukke som jeg kan bruke nesten hele jula på å lese. Aller mest ønsker jeg meg Magnet av Lars Saabye Christensen. (Og alt av Frode Grytten!) Almanakk. Standard julegaveønske. Skrivekurs. Norsk Forfattersentrum i Midt-Norge arrangerer et i februar som hadde passet midt i blinken. Vekkerklokke. Ei gammeldags, pålitelig ei som jeg ikke trenger å koble til laderen og som er sånn passe plagsom. Ullskjerf. Som kan holde meg varm i vinter. Weekday har en del skikkelig fine i ull, særlig dette grønne! Daisy – Marc Jacobs. Min er snart tom! :O 25 – Adele. Fordi jeg ikke har hørt hele enda og jeg tipper det er verdt å høre. Te og sjokolade og lakris og sånt. Spesielt favoritt-teen min fra Tea Pigs (den med vindmølle på som smaker lakris og peppermynte), for den tar jeg meg aldri råd til å kjøpe.

Og så et lite gavetips hvis det er noen som vil gi noe morsomt og fint som varmer (både den som gir og får*2): Utviklingsfondet har en nettbutikk med så mange bra gaver. Jeg tenker jeg skal kjøpe en geiteflokk i julegave til bestemor og bestefar. Ellers setter de fleste pris på et fint kort og noe hjemmelaga også – trenger ikke være så vanskelig å gjøre noen glade!


Kategorier:

2 kommentarer til “Ønskeliste og gavetips”

  1. åh, jeg ønsker meg også skjerf og bøker. det er alltid digg å få. så mange fine ting! og takk for tipset til gavene man kan kjøpe fra utviklingsfondet. det var jo superfint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.