Follow:
Hverdagen

Pc-er og tekopper

Tusen takk for alle gratulasjoner! Hadde en veldig fin kveld også, men nå skal jeg ikke spise noe mer kake eller godteri på leeenge. (Skal i hvert fall prøve å la være.) Også skal jeg komme skikkelig i gang med treninga igjen, for i det siste har det vært en ganske halvhjerta innsats på den siden. Ikke bra! Målet er å kunne dra på fjelltur i sommer uten å føle at jeg dør underveis, og da kan jeg ikke ligge på latsida!

Ellers har jeg – ikke overraskende – vært på skolen i dag, og siden dramaklassen skulle ha noen bilder av et prosjekt de holder på med, hadde jeg med kamera. Så da ble det litt snapshots ellers også. Kjenner jeg har savnet det – det er noe spesielt å ta bilder bare for gøy uten å tenke så mye, selv om de ikke bestandig blir like bra da. Pc-er og tekopper begynner å bli et nokså oppbrukt motiv, men nå er det en gang sånn at hverdagen ofte består av nettopp pc-er og tekopper!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply mmaddiiee

  du har pcer og tekopper, jeg har macen og kaffekopper. allikevel fristet du meg med en kopp te… hadde jeg bare orket å reise meg fra sofaen for å lage en..

  February 7, 2011 at 23:18
 • Reply Therese *_* Har fotokonkurranse!!

  hihi, jeg har pc og kaffekopp.

  February 8, 2011 at 00:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.