Follow:
Hverdagen

Sjokomelk og øving

Sånn ser det ut når jeg er hjemme i en times tid for å redigere bilder og spise middag (og drikke sjokomelk)! Bildene er sendt av gårde nå, så da skal jeg hive i meg noen pannekaker hos bestemor før jeg skal på øving til Alice resten av dagen. Sånn er livet nå for tida – rimelig hektisk!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

  • Reply Miss Jones - Fotoblogg

    :)

    March 9, 2011 at 17:32
  • Reply Karoline

    Gleder meg slik til Alice i Underland! :)
    Blir nok mektig imponert over dere – som alltid ;)

    March 9, 2011 at 20:35
  • Reply Alex York

    så kult :D

    March 10, 2011 at 16:54
  • Reply lill - everyday blog

    Kjempe fine bilder! :-)

    March 10, 2011 at 20:49
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.