Follow:
Musikk

Skattejakt

Som plaster på såret etter den forrige posten tenkte jeg det kunne være en idé å gi dere tips om noe ordentlig musikk å høre på. Jeg er et skikkelig vanedyr når det kommer til musikk, men i det siste har jeg innsett at det kan jo være greit å prøve noe nytt. Her er noen av de albumene jeg har oppdaget. Håper dere liker dem! (x-ene er linket til spotify)

Frida Ånnevik – Synlige Hjerteslag x
Jeg er blitt vant til stemmen din / den pleide starte dagen min / Den låt som kjent og kjær musikk / hver gang du kom og gikk

Dette er definitivt det albumet jeg hører mest på nå for tiden. Jeg liker at det er så fint, men samtidig så ukomplisert. Stemmen til Frida Ånnevik er skikkelig fin og tekstene likeså. Hvis dere ikke har hørt dette allerede, så synes jeg dere bør gjøre det.

John Legend – Love in the future x
Love your curves and all your edges / all your perfect imperfections

Jeg synes egentlig John Legend er ganske cheesy, men han er litt kul likevel. Synes dette albumet er fint som sånn halvveis bakgrunnsmusikk når det er helt ok å tenke på alt mulig annet enn det du skal tenke på.

Mumford & Sons – Babel x
There’ll be no comfort in the shade / of the shadows thrown / But I’d be yours if you’d be mine

Fint eksempel på at jeg henger litt etter. Men dette er enda et album jeg liker skikkelig godt. Det gir meg en sånn “frihet under stjernehimmelen”-følelse. Hvis dere har vært ute og gått en kveld det har vært helt stjerneklart og veldig stille og alle bekymringer bare har forsvunnet midt i det hele, så skjønner dere hva jeg mener. Hvis ikke, så kan dere jo bare høre på Mumford & Sons.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.