Follow:
Hverdagen

Sol og vannmelon

Enda en eksamensmorgen, og jeg står opp grytidlig som vanlig. Hvordan kan man la være når sola allerede er oppe og vi har vannmelon i kjøleskapet? Nå er jeg i hvert fall klar til å gjennomføre aller siste eksamen på videregående, og selv om jeg ikke har særlig høye forventninger til hvordan det kommer til å gå, gleder jeg meg massemassemasse til å bli ferdig!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Have You Met Miss Jones?

  Nam! :D

  June 17, 2011 at 07:18
 • Reply Elin

  Vann melon er noe av det beste som finnes, spesielt om sommeren:)

  June 17, 2011 at 15:50
 • Reply susanne reselli

  vannmelon <3

  June 17, 2011 at 19:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.