Follow:
Hverdagen

Sommerfølelse

Jeg har hatt ei flott helg! I går og i dag har jeg jobbet som popkornselger og hoppeslottsvakt, noe som heller ikke er yrker jeg kommer til å satse stort på i fremtida, men som likevel var en nytting erfaring. I går kveld var jeg dessuten i Åfjord der Åge Aleksandersen spilte med The Wonderbrothers and Sisters (lokalt band) som oppvarmingsband. Jeg kom ikke hjem igjen før sola allerede var i god gang med å stå opp – og da følte jeg virkelig at det var sommer!

Kommer flere bilder når været er sånn at det frister mer å sitte inne og redigere bilder enn å være ute!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Have You Met Miss Jones?

  Digg! :D Var litt følelse av sommer i går :)

  June 20, 2011 at 07:05
 • Reply Elise

  Så gøy :) Føler at dette kommer til å bli en fin sommer, men uten noe spesielt å være med på :p Haha!

  June 20, 2011 at 10:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.