Follow:
Hverdagen

“Spring being a tough act to follow, God created June.” – Al Bernstein

Da kom juni, og noen dager etter kom sommerværet også. Bare synd jeg er inne hele dagen når det er så fint! Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vært på øving til sang-/instrumenteksamen hele dagen, og det er det resten av helga har gått med til også. Kjenner bare jeg gleder meg mer og mer til eksamenskonserten på torsdag! Eksamensnervene kommer nok til å dukke opp etter hvert, men da skal jeg i hvert fall være så godt forberedt som mulig!

Uansett – nå skal jeg ut og nyte det fine været mens jeg har sjansen! Håper dere har hatt ei fin helg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Hilde

  Det er så kjedelig at jeg mest sannsynlig ikke får med meg den avslutningskonserten. Kjipern! Du får uansett ha masse lykke til :)

  June 5, 2011 at 20:10
 • Reply iseliniselin

  wow, har dere konserteksamen? det er sprekt da, lykke til :)

  June 6, 2011 at 08:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.