Follow:
Annet

Strå i rosatoner

Et gammelt bilde. Igjen. Jeg vil ta nye bilder!

Virkelig… er det noen som kan gi meg et lynkurs i å lage interessante titler? Jeg er helt håpløs når det gjelder å finne på titler – enten er jeg alt for konkret, ellers så finner jeg på masse kreative forslag som ikke har noe med saken å gjøre. Jeg trøster meg selv med at jeg ikke er den eneste som sliter med å finne på titler, men det er liksom ikke den store trøsten.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Hege

  Takk for kommentar, alltid koselig når andre legger igjen noen ord. For en fin blogg du har her inne! Både designet, måten du skriver på og bildene dine er utrolig bra, så fortsett slik :-) klem fra Hege

  May 23, 2010 at 13:07
 • Reply Marlene

  veldig fint bilde! :) jeg vil også ut å ta en masse nye bilder, ååh.

  Sleng inn litt sangtekst som tittel, funker alltid ;)

  May 23, 2010 at 14:48
 • Reply Elise

  Så fint bilde :) Huff, hater å finne på overskrifter selv, så jeg har ikke noen bra tips desverre!

  May 23, 2010 at 19:03
 • Reply michelle

  takk! jeg likte dette godt også :)
  hmm..som en over her sier, bruk en bit av en sang du liker. det kan faktisk være med å gi følelse til et bilde.

  May 23, 2010 at 19:47
 • Reply Helene

  Kjempefint bilde da : ) Du kan prøve med sangtitler, veldig mye fancy/spesi der, men da risikerer du at folk kommer og overtolker alt du skriver.

  // Hehe, jeg skulle ha gjort det jeg og egentlig, men jeg er så lei. Og jeg VET at jeg ikke akkurat får en karakter som ødelegger snittet mitt eller noe så : ) Regner med at det er litt verre når det er videregående matteeksamen :P

  May 23, 2010 at 21:04
 • Reply Jas

  Utrolig flink du er til å ta bilder! Likte designet du har nå godt, også :)

  May 24, 2010 at 13:10
 • Reply FOTOGRAF JENNY VENNBERG

  Väldigt mysiga färger !

  May 25, 2010 at 12:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.