Follow:
Annet

Strawberries on a straw

  Camera, Canon D20; lens, Canon EF 300mm

Markjordbær på strå er selve definisjonen på sommer for meg, for når markjordbæra er modne, da må vi være et godt stykke uti juni. I går fortalte magefølelsen meg at det var tid for å ta turen til den faste jordbærplassen min, og ganske rett – der var det noen røde bær som lyste opp innimellom. Det er ikke så mye som det brukte å være da jeg var liten (innbiller jeg meg), men de er minst like søte!

(Jeg er litt utålmodig, så jeg plukker likså godt de som ikke er helt modne også. Bedre enn at de blir brente …det skjer faktisk!)

I wonder why they’re called strawberries…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Åh, nam! Jeg elsker markjordbær – men jeg finner aldri noen lenger :(

  June 25, 2009 at 10:26
 • Reply Lady Netta

  Så koselig. Markjordbær er det fineste som finnes :D

  June 28, 2009 at 00:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.