Follow:
Hverdagen

Student; scholar, graduate, undergraduate, freshman, sophomore

Siden sist har fadderukedag, fotografering med gjengen over, møter med Senterungdommen, kamp på Lerkendal og en god del mer overbevist meg om at dette året som student i Trondheim kommer til å bli vel så bra som det forrige, om ikke bedre.

Til dere som ikke har endt opp i Trondheim (enda) – dere kan bare angre!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg liker Trondheim veldig godt, og kan godt tenke meg det er en digg studentby!

  August 27, 2012 at 22:37
 • Reply Mette

  Jeg har aldri vært i Trondheim, men har hørt at det er en kjempefin by! Kan tenke meg det er en super studentby. Så fint at du kommer til å få et bra år, ingenting er jo bedre enn det :D

  September 9, 2012 at 10:30
 • Reply Susanne

  Savner Trondheim som fy. Skal heldigvis dit og feire bursdagen min, og det gleder jeg meg ubeskrivelig mye til. Skal bare gå rundt hele byen første dagen, og trekke inn trøndersk høstluft. Den er den beste!

  October 7, 2012 at 00:51
 • Reply sara

  Fin bild!

  October 24, 2012 at 09:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.