Follow:
Q&A

Svar på spørsmål – del 2

Her kommer andre del med svar! Jeg kuttet vekk noen av spørsmålene fordi jeg enten syntes det ble litt for personlig eller fordi jeg ikke hadde noen gode svar, men jeg håper det går greit!

Hva har vært det mest avgjørende øyeblikket i ditt liv? Jeg tror ikke jeg har hatt noen veldig avgjørende øyeblikk enda. De fleste av de valgene jeg har tatt har jeg sett på som en selvfølge fordi jeg hele tiden har hatt det temmelig klart for meg hva jeg vil.

Hva er det du er mest stolt av? At jeg får til det meste jeg går inn for! (Jeg er mindre stolt av at jeg er ganske giddelaus og dermed ikke får til så altfor mye.)

Hvilken av dine kroppsdeler liker du best? Det er vel strengt tatt litt urettferdig fremfor de andre kroppsdelene å velge en favoritt?

Hva er den perfekte lykke? Jeg tror ikke jeg har opplevd det enda, så vanskelig å si.

Hva er dine favorittord? Fortryllende! Det var det første ordet jeg kom på, men ellers står det ganske stille. Jeg har ingen spesielle favorittord. Det er mer sånn at jeg tenker at “oi, det ordet er fint!” når jeg skriver eller leser.

Hva ser du på som din største fremgang? Akkurat nå er det vel at jeg har begynt å trene noenlunde regelmessig. Jeg har aldri greid å trene på egen hånd før, mest fordi jeg alltid har syntes at jeg har vært skikkelig dårlig i sport til tross for at jeg alltid har likt å være fysisk aktiv!

Når brøt du sist et løfte? Det er nok ikke så lenge siden, dessverre. Jeg lover mamma å gjøre ting titt og ofte, også glemmer jeg helt hva jeg skal gjøre. Heldigvis er mamma flink til å minne meg på hva jeg har glemt…

Hvilket ord eller uttrykk bruker du for ofte? ”Sånn”. Jeg sier “sånn” både i tide og utide, og jeg blir lei av det selv også. Før brukte jeg å si “holdt jeg på å si” ganske ofte, men jeg tror jeg har greid å slutte med det.

Hva har vært din største motgang? Det verste var da en venn av meg døde da jeg gikk i niende.

Hvem vil du si unnskyld til, og hvorfor? Jeg er egentlig ganske flink til å si unnskyld til folk med en gang hvis det er noe, så jeg tror ikke det er noen jeg har noe uoppgjort med nå.

Hva er det første barndomsminnet ditt? Jeg husker ganske mye fra da jeg var liten – forskjellige ting, steder, personer. Mye av det er sikkert fordi jeg har sett bilder og hørt om det i ettertid, men jeg kan likevel se det for meg helt tydelig. Det jeg husker aller best var da jeg hadde ørebetennelse og var så syk at jeg ikke orket å se på barne-tv. Pappa kom hjem med Muppets-dataspill og marshmallows til meg! Da var jeg sikkert 3-4 år.

Hvordan var du på skolen? Tenk deg en Hermione som prøver å være morsom hele tiden – der har du meg!

Kan du fortelle oss en hemmelighet? Det er jeg som er den avskyelige snømannen! Øh, nei. Jeg har nok ikke så mange hemmeligheter å dele!

Hvordan ser ditt soverom ut? Det er ganske lite med lyseblå vegger. Det ser temmelig rotete ut med ei bokhylle her og et skap der, julegardiner og ting som har hopet seg opp på nattbordet. Planen er at vi skal pusse opp i kjelleren slik at jeg får rom der, men jeg holder ikke pusten!

Når mistet du besinnelsen sist? Jeg blir så godt som aldri så sint at jeg mister besinnelsen. Hvis det er noe, så sier jeg heller fra og prøver å ordne opp i det, eller lar det bare gå.

Hvordan vil du helst dø? Jeg vil helst dø lykkelig.

Hva er din største drøm? Å flytte til landsbygda på England, ha en jobb jeg trives i, samtidig som jeg har masse tid til å holde på med hobbyer på fritiden, og å bli lykkelig gift!

Hva er hobbyen din? Skriving, lesing, fotografering, musikk, tegning, noe webdesign, blogging, osv.

Godteri eller chips? Godteri, helt klart!

Hvilket domene bruker du, og hvor mye serverplass krever en blogg? Péter ga et bra svar på dette, men jeg kan jo repetere at jeg kjøpte domene og webhotell på one.com. Det er veldig billig, du får masse plass (jeg tror jeg har 3000mb, og jeg bruker ikke mer enn rundt 50!), og du kan ha så mye trafikk du vil! Ellers så vil jeg si at wordpress er den soleklare favoritten min av bloggplattformer – du har nesten ubegrenset med muligheter!

Hva er det nærmeste du har vært å dø? Da jeg ble angrepet av en bisverm! Heldigvis er jeg ikke allergisk, for da hadde jeg vært ille ute!

Hva vet du i dag som du skulle ønske du visste når du var 15? At det meste ordner seg på en eller annen måte. Jeg har det med å bekymre meg lett, men jeg har blitt mye flinkere til å ta ting som de kommer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Barbro

    Jeg likte svaret ditt på “Hvilken av dine kroppsdeler liker du best” :D

    August 3, 2009 at 15:15
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.