Follow:
Hverdagen

Swimming and surfing, enjoying the sun

I dag badet jeg for første gang i år – det var iskaldt, så kaldt at jeg nesten ikke fikk til å svømme. Jeg har bestemt meg for aldri, alle falle over bord en båt, for da kommer jeg garantert til å drukne. Det hjalp ikke stort at det var mange skarpe steiner i fjæra heller. Da jeg kom opp til huset, kommenterte pappa hvor blodigere tærne mine var – herlig! Det blir nok en stund før jeg bader i sjøen igjen…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Huff, hørtes ikke ut som ett godt første bad. Tenkte å bade når jeg var på hytta jeg óg, men det ble bare vassing siden jo lengre ut jeg gikk jo kaldere ble det ):

  July 13, 2009 at 11:36
 • Reply Hilde

  Det har jeg også bestemt meg for å aldri gjøre. Det er sykt hvordan kroppen lammes i kaldt vann..

  July 13, 2009 at 22:01
 • Reply Lady Netta

  Godt å få bada litt da! Har enda ikke gjort det jeg, men skal det når jeg drar til Mallorca ;) Så koselig bilde, forresten!

  July 14, 2009 at 16:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.