Tankevekkere på en fredag

God fredag! Jeg er snart på vei ut døra for å ta båten hjemover gjennom regn og vind til ei helg med Popquiz, den siste innspurten på eksamenen og forhåpentligvis en tur ut i marka hvis høstværet gir seg og sola titter frem. Her er litt å tenke på enn så lenge pluss noen nyttige tips! Håper dere får ei strålende helg, samme om det er dere eller sola som stråler mest!

Kristine Graneng

Menn vil tvinge kvinner til å ta på seg klær.
Menn vil tvinge kvinner til å ta av seg klær.
Den eneste fellesnevneren: Menn vil tvinge kvinner.
– Jonas Gardell

Jeg synes dette var så godt sagt av Jonas Gardell. Det som skjer i Frankrike får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg. Det er så sykt at svaret på undertrykking av kvinner skal være mer undertrykking av kvinner – bare fra den andre kanten. Hva er det egentlig man tror man oppnår med det?

Reising med Google Maps

Nå er de fleste kanskje ferdig med reisinga for ei stund, men aldri for tidlig å forberede seg på neste tur! Julia har skrevet et innlegg om hvordan man lagrer favoritter i Google Maps og kartet så man enkelt kan bruke det når det trengs. Kjekt!

Sensur på Facebook

Jeg synes det er ganske skremmende hvordan Facebook både sensurerer og filtrerer informasjonen vi får, særlig med tanke på at bare flere og flere leser stadig mer nyheter på Facebook. Se bare på denne artikkelen om bilder som ikke slipper gjennom Facebook-sensuren.

Hvordan ta vare på stueplanter

Ukas desidert koseligste tips! Jeg sleit skikkelig med å finne ut hvordan jeg skulle ta meg av plantene mine i München, men nå (i seneste laget…) kom jeg over denne artikkelen om hvordan man kan ta best mulig vare på stueplantene! Så nyttig! Nå har fremtidige planter som flytter inn hos meg ikke fullt så mye å frykte!


Kategorier:

Ett kommentar til “Tankevekkere på en fredag”

  1. Fint innlegg. Det som skjer i Frankrike er skummelt, men heldigvis har de opphevet burkini-forbudet. I det minste har det startet en ekstremt viktig debatt. Men jeg er helt enig med deg!

    Masse lykke til med eksamen :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.