Follow:
Bøker, Film og tv

“Tell those musicians to start playing some action music because it is on!”

En dag igjen til siste kapittelet av Harry Potter-eventyret! Nå har jeg bestemt meg for å trosse den ganske sure vinden og sette meg ute og lese Deathly Hallows og mimre tilbake til den dagen jeg satt tretten timer i strekk og leste boka for første gang. Det var tider det… Det er liksom ikke helt det samme lenger, men jeg tror uansett filmen blir bra!

Ellers anbefaler jeg at dere ser Kung Fu Panda 2, for den var morsom!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Karoline

  Jeg gleder meg sånn! :D Har hatt et realt HP-maraton med Lars nå – ikke helt ferdig, men rekker vel alle før jeg og Lars drar til byen på søndag ;)

  July 12, 2011 at 14:56
 • Reply Elise

  Så fint bilde! Nå fikk jeg lyst til å ta meg en tur ut med kameraet :) Gleder meg sånn til å se den siste filmen.

  July 12, 2011 at 15:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.