Follow:
Hverdagen, Musikk

That’s alright, I’ve still got my guitar

Bilder fra konserten på lørdag! Den var ganske bra, til tross for alt for lite folk (jeg skjønner ikke at de som bor her ikke støtter opp om ting når det skjer noe). Det var tre band fra Trondheim Calling som spilte, og musikken var temmelig variert. Indierock, noe synthpop-lignende og rap. Jeg ble spesielt imponert av sistnevnte – jeg har aldri vært spesielt glad i rap, men de var i hvert fall flinke!

Nå er det leggetid! Det blir lang dag med skole og øving igjen i morra, så det lønner seg å få nok søvn (sa ho som egentlig skulle legge seg ni). Mulig jeg leser ferdig The Host først. Den gleder jeg meg virkelig til å skrive omtale om. Noen som husker anmeldelsen min av Brisingr? Vent dere noe i samme dur!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Liljen

    Kule bilder :)
    God natt :)

    February 1, 2010 at 23:38
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.