Follow:
Hverdagen

The missing chain

Jeg fant ut at det var på tide å rydde litt i smykkeskuffa mi. Det er rart hvordan kjeder alltid greier å rote seg sammen! Noe annet rart er at et av de smykkene jeg liker best har forsvunnet. Det er en evighet siden jeg har sett det nå, og jeg aner ikke hvor det kan ha blitt av det! Trist…

Ellers så skal jeg fortsette å rydde nå, prøve å få skrevet ferdig en sang jeg holder på med, og prøve å finne på noe til en fotokonkurranse lokalavisa kjører. Temaet er advent, og jeg har allerede noen ideer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply kaia

  Så fint bilde! åh, skriver du sang? =)

  November 28, 2009 at 18:26
  • Reply Kristine

   Takk! :) Prøver å skrive sang, ja, men det er ikke så lett å skrive tekst!

   November 28, 2009 at 18:38
 • Reply Linn

  Utrolig fint bilde, Kristine! :)

  December 6, 2009 at 23:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.