Follow:
Hverdagen

The sun is up, the sky is blue

Nå er det tid for kystkulturdager igjen. Jeg gleder meg masse til å treffe igjen folk jeg ikke har sett på lenge – og folk jeg treffer rett som det er. Til å spise is og smultringer og til å være ute hele natta.

Så da er det vel på tide å komme seg ut av senga. Jeg har nettopp sett Mamma Mia, og selv om det er tidenes mest klisjé film, så blir man jo i godt humør av den. Og mens jeg satt her, har sola kommet igjen! Ha ei fin helg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Renie

  ah, herlig med sol :) god helg du også !

  August 6, 2010 at 15:23
 • Reply Elise

  Kos deg på kystkulturdagene :) Mamma Mia er en søt film, men den skuffet litt! God helg!

  August 7, 2010 at 20:54
 • Reply mmaddiiee

  sv. har alltid litt skrivesperre, men det er mye bedre nå. for å komme helt over kanten må jeg få ferdig et nytt design.. og det kommer snart, forhåpentligvis.

  August 8, 2010 at 18:30
 • Reply mmaddiiee

  sv. tja, det meste bortsett fra headeren omtrent :) må bare få meg til å gjøre det….

  August 8, 2010 at 18:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.