Follow:
Film og tv, Hverdagen

The Voyage of the Dawn Treader

(Hvis dere ikke får spilt av filmen, så ta dere en tur til youtube!)

Dette var noe av det første jeg så da jeg slo på dataen i dag. The Voyage of the Dawn Treader/Reisen til det ytterste hav. Håper bare den blir bedre enn Prins Caspian, for en mer Hollywood-ifisert film enn det skal du lete lenge etter! Utfra traileren ser den ut som en veldig typisk eventyrfilm for barn. Jeg kjenner jeg begynner å vokse litt fra denslags, men den blir sikkert skikkelig koselig uansett! Gleder meg masse til å se Reepicheep (musa)!

Nå må jeg nesten få sumla meg til å rydde rommet, før jeg skal snike til meg litt sjokoladekake (broren min feirer bursdag på stua), redigere bilder og se på tv-serier. Kommer sikkert til å poste noen bilder fra konserten i går senere i dag! Ellers må dere huske å stille spørsmål.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Hilde

  Jeg så traileren i går! Den eneste grunnen til at jeg skal se den er William Moseley, Skandar Keynes og Ben Barnes. *glise* Forresten.. Det ble tre grunner. Eller to og en halv for William Moseley har bare en cameo i filmen..

  June 18, 2010 at 14:54
 • Reply Anthine

  sv: Tusen takk! :)

  Gler meg skikkeleg til filmen. Er ganske stor fan av bøkane sjølv om dei er eigentleg barnebøkar. . . .

  June 18, 2010 at 23:24
 • Reply Caroline

  Å, jeg gleder meg :)

  June 18, 2010 at 23:33
 • Reply Liljen ~Life As it Is~

  Ååå, spennende :D Har jo sett de eldgamle som gikk på tv før, så har jeg nylig lest ut alle bøkene – er jo 7 i alt. Så gleder meg til å se nyversjonen av denne :D

  June 20, 2010 at 23:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.