Follow:
Hverdagen, Musikk

Tiden flyr

Jeg har ryddet og bakt muffins og spilt gitar og hatt besøk, og plutselig var dagen over. Slik er det når det er helg – enten går tida alt for fort eller veldig sakte. I morgen blir det enda verre. Da må jeg gjøre alt det jeg ikke rakk å gjøre i dag, og i tillegg er det konsert på kvelden. Jeg skal synge, og jeg gruer meg noe helt fryktelig. Jeg synes det er mye artigere å synge mens jeg støvsuger eller mens jeg spiser frokost om morgenen, for da er det ingen andre enn jeg selv som hører det når jeg bommer litt på tonene nå og da!

I går var jeg forresten på konsert med selveste Kurt Nilsen. Jeg hadde ikke så høye forventninger ettersom jeg aldri har vært spesielt stor fan av han, men konserten var helt herlig! Skikkelig stilig scene, masse energi og She’s so high med banjo – det sier seg selv at jeg koste meg!

Enda et bilde fra torsdag. Røslyngen er fremdeles ganske fargeløs, men hva gjør vel det når man har Photoshop?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply BrilliantBrunette

  Så fint bilde:)

  April 11, 2010 at 02:22
 • Reply Caroline

  For et nydelig bilde! Du har virkelig talenter! Fant du noe til Bildeleken? Jeg håper det går bra med syngingen, det er bare sunt å grue seg litt.

  April 11, 2010 at 14:21
  • Reply Kristine

   Takk! Har ikke funnet på noe til bildeleken, nei. Jeg har tenkt masse, men ikke kommet noen vei. Satser på at det blir bedre neste uke! :)

   April 11, 2010 at 20:50

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.