Follow:
Musikk

Tiger Suit – KT Tunstall

Se hva jeg fikk i posten i dag! Akkurat det jeg trengte når jeg ligger her og snufser og synes synd på meg selv. Det er mye mer elektropop enn det hun har gjort før, og jeg må nok innrømme at jeg liker det som er litt renere bedre, men jeg skal definitivt legge det inn på iPoden og ta det med på joggetur!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply helene

  sykt fine bilder! har du lyst å lage design til meg ? ;$

  October 2, 2010 at 20:31
 • Reply mmaddiiee

  anbefaler du? vil ha litt ny musikk på ipoden..

  October 2, 2010 at 21:25
 • Reply tinekatrine

  sv: vanilla hazelnut er himmelsk, men har ikke smakt den andre. lakris, litt skeptisk :P

  October 3, 2010 at 00:41
 • Reply tinekatrine

  sv: jeg vet ikke, helsekosten kanskje. jeg bestiller dem på iherb.com

  October 3, 2010 at 12:15
 • Reply synne

  sv: hihi, tusen takk! ble alltid så forundra over det med tom & jerry da jeg var liten, haha.

  kjempefine bilder forresten, i like :-)

  October 4, 2010 at 12:03
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Svar/ Ja, det er utrolig vanskelig. Sliter faktisk litt med det selv, og bruker som regel auto, men det er litt morsomt å eksprementere og slikt av og til. Noen ganger funker det, andre ganger ikke :)

  October 4, 2010 at 18:22
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.