Follow:
Annet

Ting og tang

 

I går gikk jeg 4-5 km i regnvær bare for å hente en pakke fra H&M med to par leopardstrømpebukser, to smykker og en hårbøyle. Jeg er skikkelig fornøyd med alt (særlig at det var så billig), og jeg regner med at det kommer til å bli brukt en del utover høsten! Om det var verdt en forkjølelse, er jeg ikke like sikker på, men jeg satser på at det snart går over!

Vinn hele Otori-serien!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Så mye fint (:

  August 14, 2009 at 16:12
 • Reply Helene

  Nydelige detaljer da :D Er nok verdt det tror jeg ja ;)

  August 14, 2009 at 19:59
 • Reply Maria

  Åhh, det smykket på bildet nr 3 er så fint! Jeg angrer på at jeg fjerna det fra pakken min…

  August 14, 2009 at 20:37
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.