Follow:
Hverdagen, Musikk

Trøndersk Matfestival 2011

Forrige fredag og lørdag var jeg, tradisjonen tro, på matfestivalen i Trondheim. Der møtte jeg, også tradisjonen tro, to kjente gatemusikanter. De manglet riktignok bassisten i år, men koselig var det uansett! Det aller beste var at jeg fikk dratt med meg en av dem på Raphael Saadiq-konserten på fredagskvelden. Det var fantastisk! Så fantastisk at jeg nesten grein da konserten var ferdig.

Lørdagskvelden var jeg dessuten på bursdag med Harry Potter-tema (genialt)! Vi fikk tildelt roller på forhånd, og jeg hadde på meg kjøkkenhåndklær for første og siste gang (bilde). Ti poeng til den som kan gjette hvem jeg skulle forestille!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply monica

  Eg var faktisk på matfestivalen også!! :D

  August 4, 2011 at 23:27
 • Reply Siri

  Noldus :D ?

  August 5, 2011 at 23:27
  • Reply Kristine

   nei :P

   August 6, 2011 at 01:27

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.