Follow:
Hverdagen

Vår blir til… vinter?

Hvitveisen på skrivebordet har visna, sola har forsvunnet og ute snør det. Er dette eksamensperioden før eller etter jul? Det ser i hvert fall ut som den før, minus klementiner og adventskalender og vintersport i pausene. Forhåpentligvis er det bare sånn at siste rest av vinter sammenfaller med den første hjemmeeksamenen min slik at jeg skal klare å sitte i ro inne og skrive. Så kan jeg nyte våren ordentlig når den kommer tilbake etter at jeg er ferdig 7. mai (i hvert fall ta med meg pensumbøkene ut). Jeg håper det.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Julie

    Håper på det sammen, sitter midt i eksamen nå jeg også. Men satser på litt varme igjen snart! Heldigvis snør det ikke her da:) Lykke til på eksamen!

    May 3, 2014 at 22:54
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.