Follow:
Hverdagen

Christmas is all around

Julaften i år var ikke like tradisjonspreget som den bruker å være – jeg så ikke på Askepott (etterhvert som man blir eldre må man tydeligvis prioritere andre ting som å vaske badet) og vi spiste ribbe hos bestemor og bestefar i stedet for pinnekjøtt her hjemme. Det er ikke dermed sagt at det ikke var en veldig fin dag, for det var det! Særlig fordi jeg fikk mandelen i grøten i år (og marsipangrisen)!

Jeg fikk også masse fine julegaver, blant annet muffinsformer, så nå må jeg finne noen gode oppskrifter. Også fikk jeg rettetang og rosa treningstøy pluss en del andre nyttige saker. Kjekt å ha! Lurer forresten på om folk synes jeg burde legge på meg, for jeg har aldri fått så mye godteri før som i år. Tror nok jeg sparer det meste til skolen starter igjen – akkurat nå har jeg ikke så mye bruk for ekstra energi ettersom jeg bruker minimalt. I dag har jeg for eksempel ikke gjort stort annet enn å spise, se på tv og spille gitar. Men så er det vel sånn første juledag skal være!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Mari Johanne

  Har ikke helt gått opp for meg enda – men jeg skal nok ta meg tid til å lese litt i de reisebøkene, slik at vi får utnyttet tida vi har der nede! Vi skal bare være der fra fredag til mandag, men gøy er det jo uansett! :)

  December 25, 2009 at 22:52
 • Reply Line R

  Jeg fikk også mandelen i grøten. Men vi pleier ikke å kjøpe marsipangris siden det bare er pappa som liker det her i huset. Og vi kjøpte vist ikke noe annet heller. Men men, det er det å få mandelen som er viktigs. Eller jo, premien var å dele ut julegavene ;P

  Sv: Åh takk for det! :D

  December 26, 2009 at 01:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.