Follow:
Hverdagen

å være våken midt på natta bare fordi man kan

Phuh! I dag har jeg sett fire filmer – man blir sliten av sånt! Heldigvis tror jeg ikke det blir så mange flere slike dager. Vel er det godt med juleferie, men jeg blir skikkelig rastløs av å sitte inne og gjøre ingenting. Nå er jeg dessuten utrolig lei av å spille spørrespill med pappa. Jeg er ikke en spesielt dårlig taper, men det er grenser for hvor mange ganger man orker å spille Backpacker eller Trival Pursuit med en som vet absolutt alt som (ikke) er verdt å vite!

Nå skal jeg finne frem skriveark og blyanter og forsøke å skrive sangtekst. Klokka er allerede 02:13, men hvem bryr seg vel om det når det er juleferie? Det er ikke alltid jeg har muligheten til å være våken midt på natta og skrive, men det er som oftest på denne tiden av døgnet jeg er mest kreativ (og minst kritisk til resultatet). Håper inspirasjonen slår til!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Marlene

  sv: tusen takk! :)

  Jeg blir også ganske rastløs av så mange dager med bare daffing. Tror jeg må finne på noe lurt å gjøre snart.

  December 28, 2009 at 17:12
 • Reply Linn Marie

  sv. det var akkurat det jeg tenkte og, men virker som alle andre syns de ser teite ut xD

  Deilig med film da, men skjønner det med rastløshet, jeg blir sånn selv også viss det ikke skjer så mye. Lykke til med sangteksten, rart det der at man er mer kreativ på natten, for det er jeg også :P

  December 29, 2009 at 00:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.