Follow:
Hverdagen

What’s in a name? That which we call a rose, by any other name would smell as sweet.

Jeg var på Trøndelag Teater og så Romeo og Julie sammen med klassen i går, og jeg syntes virkelig det var et fint stykke! Scenografien var magisk (fikk litt Potter-stemning av enkelte scener), skuespillerne flinke, og selv om jeg syntes det var litt rart å se stykket slik når den eneste versjonen jeg har sett før er filmen med DiCaprio, likte jeg det skikkelig godt! Anbefaler dere å se det om dere har sjansen!

Etter at vi hadde vært på teateret, ble jeg igjen i byen sammen med Andrea og Roberta for å lete etter høstjakke. Og jeg fant, jeg fant, så nå slipper jeg å bo i regnjakka mi hele høsten. Vi spiste dessuten skikkelig god thaimat! Nudler og grønnsaker er så godt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Ah. Det så godt ut. Vil du ikke vise oss høstjakke din da? :D

  September 21, 2010 at 21:37
 • Reply Jenny

  So Romeo would, were he not Romeo call’d, retain that dear perfection which he owes without that title. Romeo, doff thy name; and for that name, which is no part of thee, take all myself.

  love love love!

  September 21, 2010 at 22:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.