Follow:
Hverdagen

You are young and life is long, and there is time to kill today

Skjer’a? Jo, det skjer ganske mye, skal jeg si dere! Det er ei uke til jeg blir atten nå, tretten dager til premieren på Hairspray, og to uker og en dag til jeg drar til Riga! Jeg gruer meg litt til alt, egentlig. Jeg føler meg absolutt ikke voksen nok til å bli regnet som myndig (jeg kan ikke en gang vaske klær!), tida før premieren går alt for fort, og jeg, som ikke er spesielt bereist, synes alltid det er litt for spennende å dra utenlands. Men selvfølgelig gleder jeg meg også! En hel del!

Og ikke spør hva bildet har med teksten å gjøre – jeg synes bare det er fint! Håper forresten jeg får tatt en del bilder i morra. De siste dagene har det vært så fint lys, men det hjelper ikke når jeg sitter inne på skolen. Det skal jeg jo forsåvidt i morra også, men da er jeg litt friere til å stikke en tur ut om jeg vil. Dessuten tror jeg at jeg skal en tur i ishallen igjen, i tillegg til at jeg skal ta bilder på en konsert om kvelden!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Marthe Blomkvist

    Jeg må bare få sagt det… Designet ditt er utrolig vakkert!

    January 30, 2010 at 22:35
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.