Follow:
Hverdagen

18 mm nedbør i byen min

Jeg skal ikke klage noe mer over hvor håpløs og vrang Trondheim var forrige helg, for hele denne uka har den trivelige lille byen min vært så magisk. Søndag kveld begynte det å snø, og siden da har det føltes ut som om Trondheim har omfavnet fastelavnskonseptet med hele seg. Bilene har kjørt omkring med melisdryss på taket, jeg har hatt melisdryss i håret og på skjerfet mens jeg har ventet på bussen. Til og med på trærne har snøen fått henge hele uka ut.

Nå ser det riktignok ut som om været snur igjen, men her er altså en påminnelse om hvor fin byen min kan være, selv på en 18 mm-dag – bare hetta er stor nok, støvlene tette og man kan søke ly med ei kanne kakao på Baklandet Skydsstasjon.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Ida

    Du tar så sjukt fine bilder! :-) Elsker Bakklandet!

  • Åh, du får alltid frem det vakre i bildene dine – uansett vær!

  • Så utrolig fine bilder!

  • Så utrolig fine bilder! Vi hadde også snø her i byen min men det varte i ca. en dag før uvært tok over, men krysser fingrene for milde og tørre dager nå som våren titter fram :)