Carry that weight

Jeg lovet jo at jeg skulle vise dere handlenettet mitt når det endelig kom, og nå er tida inne! Før helga dukket det nemlig opp en liten hvit pakke med navnet mitt på i posten,

Kristine Graneng

og inni den lå det enda en liten pakke med navnet mitt på,

Kristine Graneng

og inni der igjen fant jeg dette! Møt mitt nye handlenett. Jeg droppa velbrukte sitater og gikk for et helt enkelt ett med fjelltopper og grantrær. Snødekte fjelltopper er jo noe av det aller fineste jeg veit. Jeg kjøpte det her.

Kristine Graneng

Nå skal jeg bruke det masse, masse, slik at alle brettene i stoffet forsvinner av seg selv. Pakke gulrøtter og rødbeter og gresskar i det på butikken, legge alle biblioteksbøkene mine i den og ta en tur ned til byen en ettermiddag for å finne meg noen nye.


Kategorier:

4 kommentarer til “Carry that weight”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.