Follow:
Annet

Carry that weight

Jeg lovet jo at jeg skulle vise dere handlenettet mitt når det endelig kom, og nå er tida inne! Før helga dukket det nemlig opp en liten hvit pakke med navnet mitt på i posten,

Kristine Graneng

og inni den lå det enda en liten pakke med navnet mitt på,

Kristine Graneng

og inni der igjen fant jeg dette! Møt mitt nye handlenett. Jeg droppa velbrukte sitater og gikk for et helt enkelt ett med fjelltopper og grantrær. Snødekte fjelltopper er jo noe av det aller fineste jeg veit. Jeg kjøpte det her.

Kristine Graneng

Nå skal jeg bruke det masse, masse, slik at alle brettene i stoffet forsvinner av seg selv. Pakke gulrøtter og rødbeter og gresskar i det på butikken, legge alle biblioteksbøkene mine i den og ta en tur ned til byen en ettermiddag for å finne meg noen nye.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Så fint! Søte handlenett får man nesten ikke nok av :)
  Det er jo også så fint for miljøet.

  September 21, 2016 at 09:55
  • Reply Kristine

   Ja, vinn-vinn!

   September 21, 2016 at 12:49
 • Reply Caroline

  Aw, så søt! :D

  September 21, 2016 at 13:49
 • Reply June

  Kjempefin! Jeg må ha noe nye selv snart, jeg har ikke så mange fra før, men de jeg har er litt slitt.

  September 21, 2016 at 19:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.