Follow:
Hverdagen

Den siste uka

Denne uka har jeg flytta ut fra Berg Studentby, der jeg har bodd siden høsten 2012. Jeg er glad jeg tar med meg så mange fine minner. (Jeg er også glad for at sponplate- og betongveggene blir igjen…)

Denne pusen var ikke så fornøyd med at jeg skal være borte så lenge. Jeg er nok ikke bare fornøyd med å dra jeg heller.

Jeg, mamma og lillesøster kjørte sakte med flyttelasset fra den ene siden av Fosen til den andre. Her var det noen meter med oppholdsvær. Snødekte trær så langt øyet kan se er forresten på topp ti-lista mi over ting som gjør meg tvers igjennom glad.

Og fra torsdag kveld har jeg vært hjemme, prøvd å få orden på alle sakene i livet mitt (altfor mye ting!), spilt Yatzy med mamma og vært dårlig taper, tatt lesepauser mens jeg har ventet på vaskemaskina, sett James Bond med lillesøster og pappa og vridd hodet for å finne ut av hva jeg skal ta med i den éne kofferten som skal være med til Tyskland.

(Det er forresten enda fritt fram for å stille spørsmål og komme med ønsker om hva jeg skal skrive om her – nå har jeg dessuten fått nytt, fancy kommentarfelt som jeg krysser fingrene for at fungerer greit!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

8 Comments

 • Reply Karen Anna

  Åh, så spennende! Og åh, snødekte trær er noe av det vakreste! Lykke til med pakkinga og planleggingen! <3

  February 27, 2016 at 12:33
 • Reply OdaMG

  Kommer til å savne deg så masse når du drar :) Håper du får det kjempe fint i tyskland!

  February 27, 2016 at 16:23
 • Reply Caroline (carolinesverden.com)

  Oh, hvordan fikk du dette kommentarfeltet? :)

  February 27, 2016 at 17:15
 • Reply Røverdatter

  Masse lykke til! Det blir nok utrolig spennende!! :)

  February 28, 2016 at 16:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.