En litt forvirrende lørdag

 

Kristine Graneng

«Skal vi finne på noe lørdag? Kanskje vi kan dra ut og spise?» spurte Kari en gang forrige uke, og jeg svarte JA!!, for det er det eneste rette svaret når jeg ikke har sett Kari siden mai og hun endelig har tid etter fadderuker og midt i eksamenslesing. Så forrige lørdag tok jeg kjole på og hoppa på bussen ned til Samfundet og gikk langs Nidelva bort til Bakklandet. Det var en så fin ettermiddag at jeg måtte stoppe opp innimellom og bare nyte noen sekunder (til tross for at jeg egentlig var seint ute). Trivelige Trondheim.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Da jeg omsider kom på døra, var Kari klar. Hun hadde reservert bord på en restaurant ho tydeligvis hadde glemt hva het. Jaja, tenkte jeg, og fulgte bare etter.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Det gikk bra da – vi endte opp på Cowsea! Det oppsto riktignok noen øyeblikks forvirring da Kari prøvde å hviske så stille som mulig hvem reservasjonen sto på til servitøren, som ikke skjønte noen ting, mens det begynte å gå opp et lys for meg. I hvert fall da servitøren svarte høyt «Frengen, ja!» og pekte på et bord lenger inn – for der satt disse to ↓

Kristine Graneng

Denne gjengen hadde planlagt overraskelses-velkommen hjem-middag! Og overraska, det ble jeg, til tross for at jeg stussa litt underveis – overraska og veldig, veldig glad. Tenk å ha så fine venner!

Kristine Graneng

Snek meg med på et bilde jeg også, da det kom ei forbi og lurte på om hun skulle ta et av oss alle. Minst like blide som diffuse!

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Og etter at vi var sånn passe fulle av sushi og hamburger (det aller beste med Cowsea er forresten navnet – ordspill <3), gikk vi videre gjennom Trondheims gater, for kvelden var enda ung, og vi er ganske unge enda vi også. Tusen takk for en så fin kveld, Kari, Marita og Silje! <3


Kategorier:

3 kommentarer til “En litt forvirrende lørdag”

    • Jeg syntes det var helt greit! Veldig trivelig sted og god mat, selv om sushien ikke er den beste jeg har smakt. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.