Follow:
Annet

En stille søndag

Skrivebord – Høst 2016

Hei, og god søndag!

Etter ei hektisk uke er det godt med en stille søndag. Jeg ligger på sofaen med en liten pus som sover i armkroken min, titter på serier og drikker kaffe. Tømmer hodet, rydder plass for ei ny uke. Hverdagene mine ble brått litt annerledes enn jeg hadde planlagt denne høsten – på en bra måte, altså. Men det betyr samtidig at jeg må være ekstra flink til å ta vare på pusterommene. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om det neste uke, om å hvile og roe ned. Det er så viktig.

Samtidig har det blitt en del flere av dere som leser i det siste. Det er så gøy å skrive også da, og utover høsten har jeg en god del ideer til hva jeg gjerne vil dele. Vil så gjerne skrive mer om livet på bygda og om å gjøre ting som både er bra for seg selv og miljøet, tenker jeg. Så hadde det vært fint å vite hva dere har mest lyst til å lese også. En stille søndag er jo en fin anledning til å høre etter. Har dere noen ønsker til innlegg? Kanskje noen spørsmål, tanker eller funderinger? Skriv en kommentar, send ei melding på instagram eller en e-post.

Setter sånn pris både på at dere leser og på å høre fra dere!

LagreLagreLagreLagre

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Lise-Marie Lia

  Jeg synes bare det å lese bloggen din generelt og se på bildene du legger ut alltid gir meg ro!

  September 11, 2017 at 08:13
 • Reply Caroline (carolinesverden.com)

  Fine bilder! Leser gjerne guider til steder i Norge :)

  September 16, 2017 at 15:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.