Fem instagramfavoritter

I dag er det shortsvær i München, men foreløpig sitter jeg inne på kjøkkenet og skriver på oppgaven min som endelig begynner å nærme seg noe jeg kan levere (prøvde meg på å sitte ute på den lille verandaen vår, men etter fem minutter med mysing og svette i panna, rømte jeg inn igjen – varmt!). Nå skriver jeg om kapp med vaskemaskina jeg nettopp satte på, og når jeg endelig er ferdig skal jeg legge meg langstrakt ute i sola med ei bok.

Og når lengselen etter verden utenfor word blir for sterk, tar jeg meg tida til noen instagrampauser. Her er fem kontoer med det jeg liker aller best for tiden: lam, markblomster og steder å drømme seg bort til.

heimlengt

@heimlengt
Dette er en familie som flytta fra Oslo til ei lita vestlandsbygd, og når jeg ser disse bildene, får jeg lyst til å gjøre akkurat det samme selv. Helt magisk konto med det fineste navnet.

Fiorere

@fiorere
Så fint og grønt med blomsterillustrasjoner, piknikkurver og skrivemaskiner.

Fleaandbear

@fleaandbear
Som en britisk film jeg vil hoppe inn i. Vakre landskap, blomster enger og små søte hus.

heimarlou

@heimarlou
En så fargerik og glad konto som gir meg så lyst til å dra til Nederland, spise mat i morsom innpakning og sitte og dingle med føttene ved en kanal. (Nederlandsk er forresten det artigste språket jeg vet om – så mange snedige lyder!)

livingitrural

@livingitrural
Den fineste dyrekontoen jeg har kommet over på instagram. Så mange nydelige dyr med perfekt kosepels, trolske farger og vill natur.

Translation:
Five instagram favourites with charming animals, wildflowers and places I dream about visiting.


Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.