Fernweh

Forrige uke snubla jeg over et magasin på nett og trykka det hjem.

Fernweh. Som er et av de fineste ordene jeg vet om på tysk – lengten etter å reise ut, ut. Og det viste seg å være det helt perfekte magasinet å bla i til en sen frokost, når gårsdagens eventyr enda sitter igjen i kroppen (sju timer frem og tilbake med tog til et helt magisk sted; mer om det senere). Det er på tysk, da, men det passer jo helt utmerket for ei som holder på å lære seg tysk. Og når hodet ikke er helt med på den leken, så er det helt ok å bare se på bildene, drømme seg bort og planlegge hvor man skal ta veien neste gang. Her finner dere det.

Jeg synes forresten det er så langt mellom de bra bladene. Før i vinter kjøpte jeg et nummer av Elle (mest fordi det var et intervju med Niklas Dyrhaug – han er jo så kul), og jeg ble så skuffa, for jeg følte meg liksom helt tom innvendig etterpå. Vil jo ikke føle det sånn etter å ha lest; vil være full av pågangsmot og motivasjon og kribling i magen! Hva leser dere når dere vil lese noe fint som inspirerer?

Translation: Reading Fernweh (from here) at breakfast and planning my next adventures! Which magazines do you read to find inspiration?


Kategorier: ,

7 kommentarer til “Fernweh”

      • Ja, si det! Får komme tilbake til deg når jeg er ferdig med oppgaven – hehe :) Men generelt er det vel en reaksjon på alt det digitale, og at vi enda søker mot håndfast og godt innhold som et avbrekk i hverdagen, men at dette nå har tatt en ny retning. Disse nye magasinene er jo ofte mye mer tidløs og «langsomme» enn de tradisjonelle, noe som kanskje gir en ekstra verdi også (?). Komplekse greier, men veldig spennende for en innholdsnørd! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.