Fire dager

Vips! så nærmer vi oss slutten av uka igjen, men heldigvis er den ikke helt ferdig enda. Fremdeles er det litt tid til å gå i shorts, lese bøker, plukke blåbær, drikke kaffe og ligge langstrakt på sofaen. Det har i hvert fall jeg tenkt å gjøre! Enn så lenge – la oss ta en liten titt på fire dager fra forrige uke.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Onsdag. Jeg våknet opp i syttitallshuset hos mamma på Ås etter å ha sovet litt lenger enn planlagt, skrev oppgave med utsikt til epletreet i hagen, kornåkre og universitetet, spilte Danser med ulver på piano når jeg ville ha pause (fordi det er det eneste stykket jeg kan utenat), spiste årets første ordentlige høstmiddag med villsvin og kantareller.

Kristine Graneng

Torsdag. Jeg tok bussen til Oslo for å treffe ei venninne med den fineste gravidmagen, ble minnet på at jeg ikke lenger var i Tyskland hver gang jeg stilte meg til høyre i rulletrappa eller lurte på om jeg hadde huska å ta ut kontanter. Også glemte helt av at jeg hadde kameraet i veska fordi det var så mye å snakke om.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Lørdag. Det var den dagen hjemme da svalene stupte mellom alle byggene på tunet og sola og vinden sloss om å bestemme om jeg skulle ha jakka på eller av. Jeg pakka for å flytte igjen og gikk tur for å hilse på kvigene og den nye naboen, en liten minigris, da jeg trengte en pause. Bestefar reparerte gummibåt i garasjen, og bestemor serverte rømmegrøt og velkommen hjem, Kristine-kake.

Kristine Graneng

Søndag. Jeg fikk nye nøkler i handa og ble trondheimsboer igjen. Spilte kort på Byneset, og om kvelden dukka disse tre opp i åkerkanten.


Kategorier:

3 kommentarer til “Fire dager”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.