Fredag!

Kristine Graneng

Kristine Graneng

God fredag fra verandaen i München! Jeg sitter ute under en dusgrå himmel og har spist frokost i en liten evighet, drukket peppermyntete og lagt på laken på ekstramadrassen. I dag er det nemlig en ekstra bra fredag, for Sanna kommer på besøk. Om bare noen små timer skal jeg plukke henne opp på flyplassen. Det skal bli så fint med Sanna og Ida-helg igjen, München spesial!

Denne uka har heller ikke vært så verst, med lesing på biblioteket på formiddagene og lesing i parken på ettermiddagene, en litt sliten onsdag som likevel ble avslutta med avskjedsøl for Silvia som har dratt tilbake til Italia (blir stressa av at folk begynner å dra hjem!), full score på jernskalaen hos legen (som aldri har skjedd før, samme hvor mye spinat jeg har spist – win!) selv om jeg fremdeles ikke veit hvorfor jeg er så mye sliten, løping gjennom regnet til biblioteket under paraplyen min sammen med ei som spurte om hun fikk være med, og en lang kveldstur i går kveld da sola endelig titta frem – jeg hoppa over søledammer og småsprang opp på bakketoppen med utsikten som gjør meg sikker på at det ikke trenger være så dumt å tilbringe sommeren her.

Men nå er altså fredagen her, og nå stikker jeg ut og har ei fabelaktig helg! Håper jeg dere har òg! Vi sees!

Translation:
Have a lovely weekend! I’m off to pick up Sanna at the airport!


Kategorier:

2 kommentarer til “Fredag!”

  1. Den verandaen, da! Oh wow. Så koselig! Høres ut som du har hatt en fin uke! Håper du får en superfin helg og koser deg masse med besøk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.