Fredagsliste

Hvilken dag er det i dag? Fredag!

Hva skal du gjøre i kveld? Jeg skal kjøpe bursdagsgave til kjæresten min, også skal jeg dra på innflytningsfest (og drikke opp resten av juleølet), før jeg skal strekke meg ut i senga og nyte at det er helg.

Og hva skal du i helga? Slappe av! Typ se sport på tv, kose med katta og spille kort. Og feire bursdag på søndag!

Hva blir du glad for å høre at du er? Snill og omtenksom. Og morsom (helst frivillig morsom, selv om jeg kanskje mest er ufrivillig morsom. Som når jeg er litt sliten og har semulegryn i pastavannet i stedet for salt.)

Hva skal du spise til middag i dag? Indisk rull fra Mat fra Hagen: Curry-/myntevegenaise, falafel, hummus, salat fra hagen, harissachillisaus. Mmmm.

Hva savner du nå? Snø, snø, snø! Pluss noen ekstra grader på gradestokken.

Hva er du mest glad for nå? Akkurat nå: at jeg har en ny telefon som ikke skurrer når jeg snakker med folk og som tar sykt bra bilder i mørket (sammenlignet med den gamle), at det er helg og at jeg endelig har bestilt billett til München.

Hva var det siste du skreiv i notater-appen? «Isen er så klar at stjernene speiler seg i den.» True story fra skøytetur på Jonsvatnet i går! Magisk! Greit å lagre dét bildet et ekstra sted i tilfelle jeg skulle komme til å glemme det.

Hva leser du akkurat nå? Først og fremst Magnet av Saabye Christensen <3 <3 <3 Men nå ligger den hjemme og venter på meg, så enn så lenge leser jeg mest Harry Potter und der Gefangene von Azkaban for å friske opp tysken.

Liste kopiert fra/inspirert av Hjartesmil


Kategorier: ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.