Ich möchte gern eine heiße Schokolade

Jeg vet ikke om det var regnet som gjorde det, om det var snøtjafsene og vinden i håret, eller om det var det at en kopp kakao kostet knappe tre euro, men det ble ganske mange av de koppene i Kiel. Den aller, aller beste kakaoen fant vi på Resonanz, der du måtte gå inn i skapet for å gå på do, og de bak disken forsvant baklengs ned ei luke i gulvet for å komme til kjøkkenet.


Kategorier:

7 kommentarer til “Ich möchte gern eine heiße Schokolade”

  1. Kakao i snøvær er det beste! Sist jeg var på Bagel and Juice smeltet de belgiske sjokoladepletter – det smakte fantastisk.

  2. sv/

    Tusen takk for så fine kommentarer, jeg glemmer helt å svare på de. Takk for ros og fine ord, det varmer veldig, og jeg blir så glad, for da vet jeg at jeg kan poste nye, klissete tankespinnerier, uten at det blir ulest, haha!!

    Åhh. De bildene! Kakao når det er ruskevær ute. Elsker det av hele mitt hjerte. Men det er også fint med kakao ute på en benk når vårsola skinner og man kan se utover hele byen <3

    Ha en fin onsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.