Follow:
Tyskland

Ich möchte gern eine heiße Schokolade

Jeg vet ikke om det var regnet som gjorde det, om det var snøtjafsene og vinden i håret, eller om det var det at en kopp kakao kostet knappe tre euro, men det ble ganske mange av de koppene i Kiel. Den aller, aller beste kakaoen fant vi på Resonanz, der du måtte gå inn i skapet for å gå på do, og de bak disken forsvant baklengs ned ei luke i gulvet for å komme til kjøkkenet.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Kakao i snøvær er det beste! Sist jeg var på Bagel and Juice smeltet de belgiske sjokoladepletter – det smakte fantastisk.

  • Kristine

   Disse var også laget med ekte belgisk sjokolade! Så godt!

 • Den doen ser ganske kult ut, men forstsatt et merkelig sted å ha do… veldig merkelig.

  • Kristine

   Superspesiell! Jeg turte ikke å gå inn der, haha.

 • sv/

  Tusen takk for så fine kommentarer, jeg glemmer helt å svare på de. Takk for ros og fine ord, det varmer veldig, og jeg blir så glad, for da vet jeg at jeg kan poste nye, klissete tankespinnerier, uten at det blir ulest, haha!!

  Åhh. De bildene! Kakao når det er ruskevær ute. Elsker det av hele mitt hjerte. Men det er også fint med kakao ute på en benk når vårsola skinner og man kan se utover hele byen <3

  Ha en fin onsdag!

 • For en utrolig koselig cafè. Kakao ( og en liten kjeks som jeg ser på bildet) er best i snøvær.

 • Haha, for en søt kafé!