Insta-uka

Morn! Hva skal dere i dag? I dag er jeg kjempeglad for at jeg fremdeles har en dag igjen av uka før det blir immatrikulasjon i morra. Vet dere at det er sånn at jo mer man opplever, jo fortere virker det som om tida går mens det skjer, men desto lenger virker den i ettertid? Akkurat sånn føles det nå, for denne uka har vært ganske innholdsrik. La oss ta en titt:

Mandagsbildene fra telefonen min har dere allerede fått se, men tirsdagskvelden var vel så spennende. Vi gikk som i ei folkevandring til Allianz Arena for å se Tyskland spille mot Italia. Da jeg kom inn på stadioen, svimla det nesten for meg, for det er så enormt (og vi satt dessuten nesten oppe på toppen). Ei trønderjente som for det meste henger på Lerkendal kan bli litt overvelda av sånt.

Så, så gøy. Men Tyskland grusa Italia (4-1), så slutten var ganske kjedelig.

En annen dag denne uka tok jeg på meg joggeskoene og møtte på denne karen. Jeg trodde det bare var hjemme på gården jeg kunne møte på dyr på joggetur, men det går an her òg!

Onsdag og samling for internasjonale studenter i Hofbräuhaus. Det var et band som spilte bayersk folkemusikk non stop – med pisk (!!), og det gikk nesten ikke an å snakke med folk. Definitivt ikke mitt favorittsted.

Liker meg bedre her i parken, der Isar strømmer kjempefort forbi sølvtreet.

På fredag kjøpte jeg ny rouge og en parfyme jeg har forelska meg helt i på &Other Stories. Det beste var at rougen var på salg til nesten ingenting.

Og i går våkna jeg opp til lørdag og vår, hadde roser i kinnene, og skulle ut og spise is sammen med Ida. Jeg spiste jordbær og champagne-, Kinder Bueno- og brente mandler-is – jeg tror jeg skal klare å overleve sommeren her!

Translation: My week: Germany-Italy in Allianz Arena, meeting a squirrel while jogging, international student gathering in Hofbräuhaus with an immensely irritating band, nice (quiet) moments in Englischer Garten with the Isar running past the silver tree, new perfume and blush from & Other Stories, and lastly, a very happy Saturday version of me, ready to eat ice cream.


Kategorier:

2 kommentarer til “Insta-uka”

  1. Ser ut som at du har hatt en fin og variert uke! Kan tenke meg at det var kjempegøy å være på stadion og kjenne stemningen fra folkemengden! Forholdene i Norge blir virkelig små i sammenligning.

    • Jeg tør faktisk påstå at det var mer liv i publikumet hjemme enn her, selv om det var tre ganger så mange tilskuere her! Mulig det bare var fordi det var en vennskapskamp da – tipper stemninga er litt annerledes når Bayern München spiller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.