Lørdag fra åtte til åtte

Kristine Graneng

08.00
Forrige lørdag sto jeg opp og labba inn på kjøkkenet for å lage meg en kopp te. Denne altså, BB Detox fra Kusmi. Perfekt for en lørdagsmorgen om våren.

Kristine Graneng

09.00
Tid for frokost. Trenger ikke smoothie bowl og chiafrø når man har eplemos og rista brød. Jeg spiste sikkert fem brødskiver mens pappa lo av en kattevideo tvers over bordet.

Kristine Graneng

12.00
Etter å ha sett en episode av Skam og tatt livet med ro ei stund, tok jeg på meg åttitallsstrikkagenseren og støvlene og gikk ut i blomsterbedet. Er det noe jeg ikke har, så er det grønne fingre, så det ble litt svinn. Heldigvis forsvant også mesteparten av skvallerkålen og løvetannen.

Kristine Graneng

Det ble fint likevel! Glemte å ta før-bilde, men slik så det i hvert fall ut etterpå: lysende tulipaner langs husveggen!

Kristine Graneng

13.00
Sola dukka opp ei lita stund, og jeg las noen kapitler i ei bok som matcha. Saabye Christensen, altså! Gleder meg til å hjem og lese videre i denne når det blir høst.

Kristine Graneng

14.00
Stor lillesøster og lita storesøster i speilet i gangen. Så godt å se igjen Oda Margrete, som liksom bare blir smartere og tøffere for hver gang vi treffes. Her er forresten åttitallsgenseren min. I svart-hvitt, for ikke å være skyld i noe epilepsianfall.

Kristine Graneng

Vi dro over tunet på lørdagsgrøt hos bestemor og bestefar sammen med tante og familien. Den ble servert i en sikkert hundre år gammel bolle med spekemat til. En av de fineste tradisjonene som finnes, spør du meg!

Kristine Graneng

16.00
Fant fotobøkene mine da jeg rydda på rommet. Denne er fra 2014, da lillesøster ble konfirmert og jeg hadde på bunad for første (og foreløpig siste) gang. Må finne meg en anledning til å trosse angsten for flekker på skjorteermene og bruke den igjen snart.

Kristine Graneng

18.00
Jeg satt og dingla med føttene på brygga mens jeg venta på å bli plukka opp av Anders og Emil som hadde invitert på båttur. Føltes som sommerferie, bortsett fra at det sikkert bare var 8 grader.

(Resten av turen skal dere få i et annet innlegg, for det var så fantastisk fint.)

Kristine Graneng

20.00
Så kom jeg hjem, la fra meg redningsvesten og våte sokker og dro til naboene for å se Eurovision og spise taco. Det var den lørdagen.

Translation:
Last Saturday from 08.00 to 20.00. Breakfast with my dad, digging out the tulips in the bed, reading the most yellow book I own out in the sun, hanging with my (tall) little sister, porridge at my grandparent’s and a boat trip.


Kategorier:

2 kommentarer til “Lørdag fra åtte til åtte”

  1. Idylliske bilder! Så kusmi-teen er verdt pengene? Har vurdert innkjøp, men synes den er litt dyr. Magnet har jeg også lest, det er en god bok! Tok litt tid å komme igjennom den, men det gjorde ikke noe :)

    • Jeg synes i hvert fall denne er veldig god, men er enig i at den er nokså dyr (jeg var så heldig å vinne denne i en konkurranse). Man trenger heldigvis ikke så mye te for mye smak da. :)
      Gleder meg skikkelig til å lese Magnet ferdig – var oppe i en litt kjedeligere del da jeg var hjemme nå (der de er på institusjonen), men satser på at den tar seg opp igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.