Mastergrad ✔️

Master

Jeg har en mastergrad!

Master

Jeg var så himla, himla glad da jeg kom tilbake til lesesalen i går etter å ha forsvart masteroppgaven. Måtte sukke høyt innimellom bare for å ta igjen pusten da jeg ringte for å fortelle at nå, nå er jeg ferdig. Slukte ned latterhikst da jeg satt på bussen hjemover og tenkte over at det gikk så umåtelig mye bedre enn jeg hadde trodd det skulle gå.

Om kvelden feira jeg med en sugerørdrink sammen med jentene i klassen før vi dro på instituttet sin sommerfest med resten av gjengen og fikk snasne diplomer. I dag våkna jeg til sol – og til starten av sommerferien og resten av livet. Det er vel ikke bare bare det heller. Men akkurat nå tror jeg det skal gå fint, jeg!

17 kommentarer til “Mastergrad ✔️”

 1. Johanna

  Gratulerer, hva har du studert?

  1. Takk! Har studert Europastudier :) Skreiv masteroppgaven min om hvordan innvandring ble diskutert av Leave-siden i Brexit-valgkampen.

 2. Du är så grym! Ett så himla stort grattis till dig!!! <3

 3. Gratulerer!! :D

 4. Gratulerer så mye! :D

 5. Gratulerer så masse! Å fullføre en master er en stor oppnåelse, verdt å være stolt av!

  1. Takk, Martine! Føles så godt å være ferdig! :D

 6. Lise-Marie Lia

  BRA BRA BRA! Hurra for deg!

  1. Takk, Lise-Marie! :)

 7. Gratulerer så, så mye! Gi deg selv et klapp på skulderen fra meg! :D

 8. Jeg har vel gratulert deg allerede, men må jo gjøre det her også :D
  Hurra, gattis til deg med masteren <3

  http://la-mar.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.