Masternerver & strikkekvelder

Kristine Graneng

Kristine Graneng

God lørdag, dere! Denne uka tok ei litt anna vending enn jeg hadde tenkt. Dager jeg hadde tenkt å lese pensum og skrive ble plutselig dager jeg gjorde andre ting. Noen ganger må det bare være sånn. Men i helga er jeg på Byneset, der jeg ikke trenger å bry meg om rutetabeller til bussen og hva klokka er, men kan sitte med bøkene mine mens en traktor durer utenfor og hanen galer på nabogården, klø kattene og Raja bak øret når jeg trenger en pause, gå tur med Petter og trekke inn lufta fra fjorden når jeg er ferdig for dagen, like før sola går ned, og komme inn varm i kinnene. Fint.

Ellers er dette slikt jeg går og tenker på for tida

☁︎
Master, master, master. Ikke bare er eksamensperioden i gang, men jeg skal levere et slags utkast på masteren før jul også. Jeg har heldigvis begynt å lande ei problemstilling – skal skrive om hvordan innvandring ble brukt som argument i Brexit-debatten – men hele dette masteropplegget skremmer meg. Gleder meg masse, masse til å dukke ned i temaet; gruer meg for hva det betyr for hvor jeg er om ett år (ja, ikke det engang). Det er eksamensnerver ganger tusen, sånne jeg egentlig aldri bruker ha så mye av.

☁︎
Jeg trenger et strikkeprosjekt. Noe jeg kan bruke kveldene på til den siste sesongen av Downton Abbey, den jeg har spart på fordi Downton Abbey gjør seg aller best til en stor kopp te og knitrende strikkepinner. Foreløpig har jeg hevet meg på luekjøret igjen – men når jeg er ferdig, da vil jeg helst begynne på en genser. Eller noe til en liten én som nettopp har blitt født og som jeg gleder meg sånn til å hilse på. Er det noen strikkere der ute som har tips på fine oppskrifter til en semi-nybegynner?

Hva svirrer i hodene deres for tiden? Håper dere har ei fin helg! ⭐︎


Kategorier:

2 kommentarer til “Masternerver & strikkekvelder”

  1. Ikke snakk… Jeg leverte prosjektplan til masteroppgave 7. november og har nå lagt det hele på is frem til etter eksamen. SÅ, så begynner hele den prosessen, gru-gleder meg veldig jeg også.

    Men det går nok bra.

    • Gratulerer med levert prosjektplan! Skulle virkelig ønske jeg også hadde levert den før og ikke hadde den hengende over meg i eksamensperioden, men det blir vel på et vis. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.