Mastertanker en lørdagsmorgen

Kristine Graneng

Hvor fint er det vel ikke å kunne sette vinduet på vidt gap, slippe inn vårluft og fuglekvitter, mens jeg krøller meg sammen i senga, drikker kaffe og ser den siste episoden av Skam? Slik har jeg starta dagen min, en ordentlig lørdagsmorgen. Nå sitter jeg lesesalen igjen, tok den nesten tomme bussen opp, men også her står vinduet på vidt gap, det er knopper på trærne og fuglene synger.

I de mørke stundene når hele prosjektet mitt har føltes umulig, som det ærlig talt har vært en del av den siste måneden, har jeg blitt fortalt at det er de siste to ukene masteren virkelig blir til. Og nå begynner jeg å tro det. For riktignok er det noen dager der det ikke finnes noe annet fornuftig å gjøre enn bare å pakke sammen dataen, dra hjem og titte på Suits hele ettermiddagen, men det blir stadig flere av de øyeblikkene der brikkene begynner å falle på plass og fingrene nesten løper av seg selv over tastaturet. Hva er det med det tidspresset? Snart er jeg der at jeg kan flikke på setninger, stryke ord og ommøblere. Selv om det er litt senere enn jeg skulle ønske, så tror jeg det går bra. Det skal gå bra.

Håper dere får en fin lørdag! En ekstra klem til dere som har litt ekstra å stri med for tida, samme hva det er! Vi klarer det!

 


Kategorier:

11 kommentarer til “Mastertanker en lørdagsmorgen”

 1. You can do it, du er flink!

  Selv holder jeg på med bacheloren, som skal inn den 1. juni. Det. Er. Så. Mye. Igjen. Gah. Jeg kjenner på stresset så inderlig mye, men står helt fast føler jeg. Også er det ikke lenge igjen. Jaja, kanskje det er under presset jeg faktisk klarer å komme meg videre?

  • Du rekker veldig mye før den 1. juni, altså! Tips jeg tyr til når jeg sitter bom fast: 1) snakk med noen om oppgaven din, enten det er noen som er inne i faget eller ikke, så bruker det å hjelpe bare å nøste opp i hva du faktisk holder på med, 2) gå en lang tur når det kjennes håpløst.

   Lykke til! <3

 2. Det MÅ gå bra! Jeg heier på deg :)

  Selv har jeg klart å bli syk *hjelp* og har vært hjemme hele dagen. Fant ut at jeg bare ville blitt mer syk om jeg pushet meg på lesesalen så prøver å bli friskere først. Skjønner egentlig ikke hvordan jeg skal klare å fullføre, føler jeg har alt for mye igjen, men det går vel bra på et vis :) Tidspresset er virkningsfult, som du sier.

 3. Æææh, masse lykke til!!! Jeg heier på deg :D Skal selv levere bachelor på fredag, og det er merkelig med de der tankene om at …. ‘kan jeg gå hjem NÅ?’ eller ‘jeg er snart ferdig…..’. Snartsnartsnart er det sommer og ferie, åh.

  Håper du får en fin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.