Follow:
Foto, Hverdagen

Mens det synker inn

Ordene har forsvunnet litt for meg igjen, men det er kanskje fordi jeg nettopp sendte 5000 av dem av gårde i en e-post. Endelig er den siste eksamenen fra München overstått. Det tok litt lenger tid enn jeg hadde tenkt, men nå er jeg ferdig. Ferdig, ferdig, ferdig. Prøver å la det synke inn.

Og mens det synker inn, så ser jeg litt på dette

Kristine Graneng

på lørdagsmorgenen som var så fin at jeg måtte stå opp for å ta en titt på den, for så å ta på meg ullundertøyet og liste meg ned i senga igjen med ei bok

Kristine Graneng

og så ble tidlig morgen til høstdag.

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Trærne i juletreskogen til naboen hadde fått røde merkelapper. Folk kommer og skriver navnet sitt på, og da veit de at det er et tre som står og venter på dem når julaften nærmer seg. Fint!

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Kristine Graneng

Og turen endte nede ved huset i fjæra, i solsteiken og med en rykende kopp kakao som fikk en oktoberdag til å føles som påskeferie der vi satt og så fisken hoppe nede i fjorden. Da blir liksom eksamen milevis unna i hodet. Nå er den milevis unna på ordentlig også.

Share on
Previous Post Next Post

Se også