Nå tar vi høstdrakta på

Nå er den her for fullt, høsten. Med gylne dager og høststormer og alt. Hver gang årstidene skifter tenker jeg dette er den fineste tida på året. Sesongskifter er herlige for oss som liker endring innenfor trygge rammer.

Det flyr gule blad uti veibana når jeg kjører på jobb og alléen jeg passerer på veien har gått fra å være grønn til rød den siste uka. Jeg har gleda meg til høsten så lenge nå, og nå gleder jeg meg over den. Skumring og lysning med telys i vinduskarmen. Jeg har strikka høstjakke i den fineste høstfargen og har allerede fylt fryseren med nok kantareller til at jeg kan spise kantarellmiddag hver uke de neste månedene.

Bloggen har også fått nye klær på til den nye årstida – så er det litt lunere her inne også. Jeg håper dere liker det! I tillegg har jeg lagt inn en likeknapp, så om det er et innlegg dere liker godt, trykk gjerne på den. Jeg har også gjort noen små forandringer her og der slik at det skal bli enklere å finne tilbake til gamle innlegg. For eksempel ligger alle fjorårets turer i England samla her nå. Og om dere er interessert i å lese om grønnsakshageprosjektene mine, finner dere innleggene om det i en egen kategori her.

Men viktigst – det er god plass til flere innlegg om både turer, grønnsaker, bøker og annet. Det kommer.


Kategorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.