NaNoWriMo uke 1

Kristine Graneng

Ei uke ut i skrivemåneden har jeg allerede rukket å dukke ned i et slags romanprosjekt, bytte navn på hovedpersonen min flere ganger og rable ned noen ideer jeg skal bruke senere. Også har jeg gjenoppdaget hvor fint det er å skrive. Bare dukke ned i en egen verden og la alt annet være ei stund.

Sånn bortsett fra det kan jeg ikke si annet enn at det ikke har gått så veldig bra. Et lite sammendrag:

Tirsdag
Satt på hurtigbåten tidlig om morgenen og skriblet i notatboka mi. Også gjorde jeg akkurat det samme på vei hjem. 832 ord.
Onsdag
Ei skriveøkt til frokosten, ei om kvelden. 721 ord.
Torsdag-mandag
Nada. Ikke et eneste ord, altså. Skjerpings.

Totalt: 1553 ord.

Altså ganske langt bak der jeg skulle vært, men så var forrige uke også så travel som den kunne bli. Ny uke, ny mulighet! Får se om jeg fortsetter på det jeg holdt på med forrige uke eller om det blir noe annet. Hvordan går det med dere?


Kategorier:

7 kommentarer til “NaNoWriMo uke 1”

  1. Så flink du er – langt bak eller ei. Jeg skulle gjerne vært med også, men tror det hadde stoppet på 1533 for min del, haha.

    Håper vi får lese noe her inne etter hvert, kanskje? :)

    • Haha, man må jo bare prøve, tenker jeg, så får man til mer om man ikke hadde prøvd i det hele tatt.
      Får se om det blir noe bloggvennlig etterhvert! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.