Follow:
Skriving

NaNoWriMo uke 1

Kristine Graneng

Ei uke ut i skrivemåneden har jeg allerede rukket å dukke ned i et slags romanprosjekt, bytte navn på hovedpersonen min flere ganger og rable ned noen ideer jeg skal bruke senere. Også har jeg gjenoppdaget hvor fint det er å skrive. Bare dukke ned i en egen verden og la alt annet være ei stund.

Sånn bortsett fra det kan jeg ikke si annet enn at det ikke har gått så veldig bra. Et lite sammendrag:

Tirsdag
Satt på hurtigbåten tidlig om morgenen og skriblet i notatboka mi. Også gjorde jeg akkurat det samme på vei hjem. 832 ord.
Onsdag
Ei skriveøkt til frokosten, ei om kvelden. 721 ord.
Torsdag-mandag
Nada. Ikke et eneste ord, altså. Skjerpings.

Totalt: 1553 ord.

Altså ganske langt bak der jeg skulle vært, men så var forrige uke også så travel som den kunne bli. Ny uke, ny mulighet! Får se om jeg fortsetter på det jeg holdt på med forrige uke eller om det blir noe annet. Hvordan går det med dere?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Lykke til videre med Nanowrimo :-)

  • Kristine

   Takk, Elin! :)

 • Så flink du er – langt bak eller ei. Jeg skulle gjerne vært med også, men tror det hadde stoppet på 1533 for min del, haha.

  Håper vi får lese noe her inne etter hvert, kanskje? :)

  • Kristine

   Haha, man må jo bare prøve, tenker jeg, så får man til mer om man ikke hadde prøvd i det hele tatt.
   Får se om det blir noe bloggvennlig etterhvert! :)

 • Æ heie på dæ!!

  • Kristine

   Takk, Ingvild! :D

 • Lykke til videre! Heia heia!